//The Roses
Bonjour!

~Hey you! Touch The Picture~Home About Linkies Stuff

Assalamualaikum and Hello! Welcome to my Blog. Enjoy your trip here!.Hak milik Nur Syahira bte Nor Rasid. ALHAMDULILAH :')


Tagboard!Back to pastBerharga dalam hidupku♥
Kuatkan Hati Seera :')

Selamat kembali kewww sekolah semuaa. Wah macam mane korang punyee holiday ? have fun right ? kgood :) seera cuti nie seera. Hurmm seera nak cite dekat koranggg selama cuti dua minggu nie ape yang seera tanggung. I' FEEL SO LONELY :') Seera dengan Zarul Nizam dah takde pape. Secara rasminyaa seera putus dengan dia genap seera dua bulan couple dengan dia ! Yeahhh perit sangat dan sangat menyakitkan untuk seera tanggung. Takpee seera kan kuat *kesat air mata. Mungkin salah seera kitaorang putus. eh yekewww ? I WONDER. Seera sayang sebenarnyaa dekat zarul. tapi mungkin dia pergi dari hidup seera adew hikmahnya right :') Seera kena kuatkan hati untuk lalui dugaan nie. Mungkin ini ujian dan dugaan yang seera kena tanggung untuk tahun nie :') Seera cuba untuk TAK NAK pandang mukaa dia. Tapi ? kepala seera, mata seera asyik nak pandang muka dia. Erghhh cukuplaaa semua tooh sangat menyakitkan ! Bila seera pandang muka dia, secara kebetulan dia pon pandang seera. Erghhh kenapa macamtooh ? Seera cuba untuk aggap dia just as friend but seera tak mampu. Seera tanak pisang berbuah dua kali. Sangat menyakitkan !


ZARUL terima kasih sebab awak pernah melamar saya untuk jadi yang teristimewa dihati awak, walaupon kita tak kekal lama . Terima kasih sebab pernah mewarnai hari hari saye dengan senyuman awak. I'AM VERY MISS YOUR SMILE :') Cincin yang awak bagi tooh, semampu boleh saye akan jaga dan simpan elok elok. InsyAllah. Hanya benda tooh jeww kenangan saye dengan awakk. Saye mintak maaf jika saye pernah buat awak sakit hati dengan saye. Saye manusia biasa yang tak lari dari membuat kesilapan. 6 APRIL 2013 tarikh yang istimewaa untuk saye, ianya adalah tarikh permulaan percintaa kita, tapi 6 JUNE 2013 kita menemui perpisahan :') Hope awak bahagia dengan pilihan hati awak. TAKECARE :')